Lessen

De lessen van onze rijvereniging vinden in de zomer plaats op elke dinsdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur op het terrein van de Bellingeweer in Dalfsen. In de winter vinden de lessen plaats op elke donderdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur bij De Alfredhoeve in Dalfsen. Onze instructrice is Jolanda Stoel (gediplomeerd ORUN, HI4 niveau). Wij hebben dressuur- en springlessen.

Jolanda Stoel stelt zich voor

Welkom bij de leukste rijvereniging van Dalfsen!
Sinds 2015 ben ik (Jolanda Stoel) de instructrice bij deze vereniging, wat ik met veel plezier en gedrevenheid doe.

Ik vind het belangrijk om ruiters met een positieve benadering te laten groeien in hun doelen, welke natuurlijk heel verschillend kunnen zijn. Al is het voor je eerste concours of wil je winst rijden in het Z.
Alles draait om een positieve benadering van ruiter en paard (er wordt natuurlijk wel gezweet).

Nu een kleine samenvatting wat ik gedaan heb en wat ik nu nog steeds doe. Ik heb een opleiding gevolgd bij AOC de Groene Welle, in de tijd dat ik daar op school zat werkte ik ook al op een handelsstal waar ik de gelegenheid had om heel veel verschillende paarden te kunnen trainen. Waardoor ik veel kennis heb op gedaan in verschillende trainingsmethodes (niet elk paard is hetzelfde).

In 2006 heb ik mijn Orun cursus volledig afgerond dat staat nu voor HI4 niveau, vervolgens ben ik jury cursussen gaan volgen en ben bevoegd om tot en met M2 te beoordelen.

Mijn kennis ligt niet alleen bij het dressuur rijden, eigenlijk ben ik meer een springamazone maar ik ben eens voor de fun met een van mijn paarden dressuur gaan rijden en die loopt nu Z dressuur. Verder geef ik op verschillende verenigingen les en heb een redelijk aantal privé lesklanten.

Ben je nieuwsgierig geworden?! Kom gerust eens kijken bij een van de lessen!!!

Groetjes, Jolanda Stoel

Eerst een keer een proefles meerijden?
Dat kan! Je mag zelfs twee keer vrijblijvend en helemaal gratis met de dressuur- en springlessen meedoen. Voor een proefles neem eerst even contact op met Angela de Boer.